خوردن شکر باعث افسرده تر شدن می شود
به گزارش وبلاگ چارگون، تهران (پانا) - شکر با افزایش التهاب در سراسر بدن از جمله مغز نه تنها شادی را از انسان می گیرد که موجب استرس و افسردگی نیز می شود
به گزارش سالم خبر، براساس گزارش منتشر شده در مجله روانپزشکی بالینی بریتانیا اگر چه ما می دانیم نباید بیش از حد شکر بخوریم این اصل نیز شاید از زمانی ملکه ذهن شد که از دوره کودکی والدین بطور بیرحمانه ای بچه ها خود را از پرخوری شیرینی و شکلات منع می کنند. اما تحقیقات جدید نشان می دهد که توصیه برای دوری از شیرینی و شکر نه تنها برای حفاظت از وزن و دندان ها توصیه می شود که دلایل کاملا متفاوت دیگری نیز وجود دارد که باید از شکر و شیرینی بطور جدی دوری کرد.
مصرف شکر اثر مستقیمی بر سلامت روان دارد چنانچه براساس مطالعات اخیر روشن شده است که ارتباط بالقوه ای بین مصرف بیش از حد شکر و آغاز مسائل روحی روانی مانند استرس و افسردگی وجود دارد.
اگرچه به اثبات رسیده است که خوردن شکر باعث شده، مغز هورمون دوپامین آزاد کرده و موجبات شادی و حس خوبی در شما فراهم آورد کما اینکه در برخی مطالعات دانشمندان بر این باورند که در مواردی یک رژیم غذایی شیرین می تواند موجب سلامتی احساسی عاطفی باشد.
با این حال براساس این تحقیق منتشر شده در مجله روانپزشکی بالینی بین التهاب مغز و افسردگی و استرس ارتباط تنگاتنگی وجود دارد. اگرچه تحقیقات گذشته نیز نشان از آن دارد که رژیم غذایی سرشار از نوشابه و شیرینی نسبت به رژیم های غذایی حاوی سبزیجات و پروتئین های سالم موجب افزایش سطح التهاب بدن می شود.
موجب افزایش سطح التهاب در بدن شما به انتشار دوپامین، یک ماده شیمیایی تبدیل شود که احساس خوبی به شما می دهد به مطالعات دیگر اشاره می کند که دانشمندان را به این باور می رساند که در مورد سلامتی احساسی شما ممکن است یک رژیم غذایی شیرین باشد. افزایش التهاب براساس رژیم غذایی با قند بالا موجب ایجاد افسردگی یا استرس شدید می شود.
منبع: خبرگزاری پانا