این خوراکی ها بیشتر از شکلات به دندان ها آسیب می رسانند
به گزارش وبلاگ چارگون، علاوه بر میان وعده های شیرین، خوراکی های دیگری نیز وجود دارند که بر سلامت دهان و دندان تاثیرگذار هستند.
به گزارش وبلاگ چارگون، برخی از خوراکی ها وجود دارند که مانند شکلات با ایجاد سایش، حفره، پوسیدگی و سایر مسائل، بر سلامت دندان های شما تأثیر منفی می گذارند و باید از خوردن آن ها اجتناب کنید.
در این گزارش تعدادی از این خوراکی ها معرفی می شوند.
نوشیدنی های گازدار از جمله خوراکی های مضر برای سلامت دندان هستند، زیرا حاوی مقادیر زیادی مواد کربنی هستند که با تولید پلاک و اسید های بیشتر به دندان و مینای آن آسیب می رسانند.
به عبارت دیگر، نوشیدن آب بلافاصله پس از مصرف این نوشابه ها به مثابه ریختن اسید روی دندان است. نوشیدنی های گازدار با رنگ تیره نیز باعث زردی دندان ها می شوند.
میوه های خشک منبع عالی پروتئین و بسیار خوشمزه هستند، اما مسائل بدی را برای سلامت دندان ایجاد می کنند؛ اگرچه ممکن است میان وعده سالمی باشد، اما چسبناک بوده و لای دندان ها گیر می کند.
همچنین حاوی مقدار زیادی قند است. اگر می خواهید میوه خشک بخورید برای جلوگیری از آسیب دندان ها باید آن ها را به خوبی بشوئید.
جویدن یخ عادت بدی است که به گفته انجمن دندانپزشکی آمریکا برای دندان ها مضر است، زیرا جویدن یخ باعث آسیب رسیدن و شکستن مینای دندان و همچنین باعث ایجاد مشکل در ایمپلنت های دندانی می شود.
مرکبات منابع عالی ویتامین C بوده و برای سلامت عمومی مفید هستند. با این حال، محتوای اسید موجود در این میوه ها مانند لیمو، پرتقال و گریپ فروت باعث آسیب پذیری دندان ها در برابر پوسیدگی می شود.
با توجه به فواید مرکبات، همیشه توصیه می شود پس از مصرف آن حتما دهان خود را با آب بشویید تا از تجمع اسید روی دندان های شما جلوگیری شود.
چیپس سیب زمینی تا حدی به دندان آسیب می زند، زیرا حاوی نشاسته است که به قند تبدیل می شود؛ همچنین تکه های سیب زمینی بین دندان ها گیر کرده و تغذیه باکتری ها را فراهم می کند که این منجر به پوسیدگی دندان می شود.
منبع: باشگاه وبلاگ چارگون
منبع: جام جم آنلاین