طرز تهیه سس فلفل تند و لبسوز با فلفل قرمز تازه
به گزارش وبلاگ چارگون، از نظر مکزیکی ها گوشت و مرغ و ماهی، بدون سس فلفل دست ساز طعم خوشایندی ندارند؛ آفریقایی ها هم ترجیح می دهند سس فلفل را با فلفل ساییده درست نمایند و به جای پختن مواد سس، آنها را چند روز در یک شیشه کنار هم بگذارند. در هر گوشه از دنیا، سس فلفل با روش و طعمی متفاوت آماده می گردد. اگر شما هم یکی از کسانی هستید که بدون تندی فلفل غذاها در دهانتان بی مزه به نظر می رسند، ادامه این مطلب را بخوانید. ما طرز تهیه سس فلفل را با فلفل قرمز تازه به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم برای تهیه سس فلفل تند
- فلفل قرمز تازه تند شش عدد
- پیاز کوچک (رنده شده() یک عدد
- سیر سه حبه
- رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
- بادام (بو داده) 12 عدد
- تخم گشنیز یک قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه یک قاشق غذاخوری
- روغن چهار قاشق غذاخوری
- شکر یک قاشق چای خوری
- نمک به مقدار لازم
طرز تهیه سس فلفل قرمز تازه
مرحله اول
چاشنی هایی که با فلفل آماده می شوند، همواره تند نیستند. سس های فلفل تند، به مقدار دیپ فلفل که دهان را نمی سوزاند و تنها عطر فلفل دارد، هوادار دارند. در این مطلب اما ما طرز تهیه یک سس تند و لب سوز را به شما آموزش می دهیم که با فلفل تازه آماده می گردد. برای آغاز فلفل قرمز، فلفل سیاه، تخم گشنیز، سیر، بادام، شکر و نمک را در هاون بریزید و بکوبید یا در آسیاب برقی با هم ترکیب کنید. حاصل این ترکیب خمیر نرمی می گردد که بخش اصلی سالاد شما را تشکیل می دهد.
مرحله دوم
حالا روغن را در یک قابلمه روی شعله ملایم داغ کنید و پیاز را در آن تفت دهید. یادتان باشد که قبل از تفت دادن، باید آب پیاز را بگیرید. وقتی پیاز بلوری شد، خمیر ادویه را همراه با رب گوجه فرنگی به آن اضافه کنید و برای دو دقیقه بچرخانید. سپس یک پیمانه آب در قابلمه بریزید.
سس را دو سه دقیقه بجوشانید و سپس از روی شعله بردارید. می توانید بعد از خنک شدن سس، آن را در یک شیشه استریل شده بریزید و برای چند روز در یخچال نگه دارید.
منبع: کتاب کاله