پلو قارچ با گوشت، غذایی مقوی و لذیذ که مشتری دائمی اش می شوید!

به گزارش وبلاگ چارگون، پلو قارچ با گوشت بسیار خوشمزه است اما اگر شما جز دسته افرادی هستید که از گوشت قرمز استفاده نمی کنید می توانید این غذا را بدون گوشت یا با گوشت مرغ درست کنید.

پلو قارچ با گوشت، غذایی مقوی و لذیذ که مشتری دائمی اش می شوید!

مواد لازم:

قارچ نیم کیلو

برنج 2 پیمانه

گوشت چرخ نموده 400 گرم

پیاز یک عدد

کره 50 گرم

رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری

ادویه پلویی به اندازه دلخواه

نمک، فلفل و زردچوبه به اندازه لازم

طرز تهیه:

قارچ را خرد می کنیم و کنار می گذاریم.

گوشت چرخ نموده را به همراه نمک، فلفل و زردچوبه داخل تابه که کره ریخته ایم می ریزیم و تا زمانی که عطر خوشایندی از گوشت بلند گردد و رنگ گوشت تغییر کند آن را تفت دهید.

رب را می افزاییم و تفت می دهیم تا رنگ رب آزاد گردد.

بعد پیاز داغ و ادویه پلویی را هم می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم.

در ظرف دیگری قارچ را تفت دهید تا آب اضافی آن تبخیر گردد و در نهایت 1 قاشق روغن و کمی نمک بیفزایید و آن را کمی در روغن سرخ کنید و بعد از روی حرارت بردارید.

برنج را آبکش می کنیم و یک لایه برنج سفید یک لایه از سس گوشتی و یک لایه از قارچ تفت خورده را می ریزیم و این کار را تا اتمام مواد انجام می دهیم و بعد از دم کشیدن پلو غذای شما آماده سرو است.

منبع: وقت صبح

منبع: فرارو

به "پلو قارچ با گوشت، غذایی مقوی و لذیذ که مشتری دائمی اش می شوید!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پلو قارچ با گوشت، غذایی مقوی و لذیذ که مشتری دائمی اش می شوید!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید