طرز تهیه شامی لپه پوک

به گزارش وبلاگ چارگون، یک کارشناس آشپزی طرز تهیه شامی لپه پوک را مرحله به مرحله آموزش داده است.

طرز تهیه شامی لپه پوک

شامی لپه پوک یکی از غذا های اصلی استان رشت یا گیلان است که مردم در ماه رمضان از این غذا بیشتر استفاده می نمایند.

درادامه، مراحل تهیه شامی لپه پوک در قالب ویدئویی کوتاه منتشر شده است.

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه شیرینی پرک نارگیل + فیلم

وبلاگ چارگون فیلم و صوت فیلم و صوت

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "طرز تهیه شامی لپه پوک" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شامی لپه پوک"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید